Skip to main content

ЗАСЛУЖЕНІ НАГОРОДИ ДО ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

19 Червня 2021 року

Напередодні професійного свята Дня медичного працівника сумлінна праця колективу КНП «Міська поліклініка №20» ХМР, його лікарів, медичних сестер, молодших медичних сестер та техпрацівників була вшанована низкою нагород та приємних подій.

Колектив поліклініки нагороджено Почесною грамотою виконкому Харківської міської ради за сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я в місті Харкові та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Грамота була вручена головному лікарю медзакладу Тетяні Віталіївні КУЛИК у ході урочистого прийому, що відбувся в міськраді. Секретар міськради Ігор Олександрович ТЕРЕХОВ відзначив важливу роль керівників медзакладів у загальних досягненнях харківської сфери охорони здоров’я та подякував за ефективну роботу.

Подякою Харківського міського голови нагороджена сестра медична процедурного кабінету Олександра Миколаївна ІНШИНА.

Лікар-терапевт Альона Ігорівна СІГІДІНА та юрисконсульт Дар’я Володимирівна ЄЩЕНКО нагороджені Почесними грамотами Департаменту охорони здоров’я Харківської міськради.

Медичні працівники, які працюють у складі бригад з вакцинації, –  лікарі-терапевти Максим Юрійович РИЖОВ, Альона Ігорівна СІГІДІНА, сестри медичні Олександра Миколаївна ІНШИНА та Олена БОЧАРОВА – отримали цінні подарунки.

Приємним сюрпризом став для медичних працівників поліклініки, які брали участь в урочистостях з нагоди професійного свята, виступи харківських митців та велике шоу української співачки Олі Полякової у Палаці спорту міста.

На знімках: головний лікар Т.В. Кулик, сестра медична О.М. Іншина на урочистостях