Skip to main content

ПРОВОДИТЬСЯ ПЕРЕУКЛАДЕННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ НА НАДАННЯ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ. КОМУ НЕОБХІДНО ЗВЕРНУТИСЯ ДО СВОГО СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

05 Січня 2021 року

Пацієнтам поліклініки, які уклали декларації на надання первинної медичної допомоги до квітня 2018 року, необхідно відвідати лікаря-терапевта для перепідписання декларацій у зв’язку з закінченням терміну їх дії.

Відповідно до вимог Національної служби здоров’я України на початку кампанії «Лікар длякожної сім’ї» декларації підписувалися на трирічний термін, який спливає у 2020 році. Згодом підписання декларацій почало проводиться за новим алгоритмом: вони стали безстроковими. Таким чином, перепідписання декларацій стосується частини пацієнтів поліклініки і має бути проведеним найближчим часом.

Перевірте термін дії своєї декларації (він вказаний на бланку, який ви підписували і отримали його на руки у день підписання). Якщо він спливає до квітня 2020 році, Вам необхідно її перепідписати.

Для переукладання декларації пацієнтам слід звернутися до лікаря первинної ланки (лікаря-терапевта або лікаря сімейної практики – сімейного лікаря), з яким укладена декларація, попередньо записавшись на прийом. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон.

Запрошуємо відвідати поліклініку! Переконливо просимо переукласти декларацію найближчим часом та продовжувати отримувати медичну допомогу в обсязі, який передбачено програмою медичних гарантій.

Детальніше про послуги первинної ланки, обов’язковий обсяг аналізів та досліджень, обов’язкові профілактичні огляди – на сайті поліклініки №20

Відомості про лікарів-терапевтів поліклінки №20

Адміністрація КНП «Міська поліклініка №20» ХМР