Skip to main content

У ПОЛІКЛІНІЦІ ПРОВОДИТЬСЯ БЕЗКОШТОВНЕ ПРОФІЛАКТИЧНЕ ЩЕПЛЕННЯ ПРОТИ ДИФТЕРІЇ ТА КОРУ

03 Червня 2020 року

В умовах пандемії залишається актуальною вакцинація проти таких серйозних інфекційний хвороб, як кір, краснуха, поліомієліт, дифтерія, кашлюк, правець. Своєчасна імунізація суттєво знижує спалахи вакцинокерованих інфекцій та зменшує розповсюдження цих захворювань.

Відповідальне ставлення  до захисту свого здоров’я має надзвичайно важливе значення, а у період коронавірусної загрози набуває особливої актуальності. Адже, зважаючи на надзвичайні навантаження на заклади системи охорони здоров’я, спричинені  корона вірусом, будь-які додаткові чинники, можуть призвести до більш важких наслідків. Тож подбати про своєчасну вакцинацію – це обов’язок кожної людини.

Поліклініка забезпечена  сертифікованою АДС-вакциною (анатоксин дифтерійно-правцевий) індійського виробника та комбіноваоюа трикомпонентною вакциною КПК (для профілактики кору, епідемічного паротиту, краснухи) виробників Бельгії та США. Вакцинація безоплатна. 
Забезпечено дотримання холодового ланцюга – спеціальних умов транспортування та зберігання вакцин. Медичні працівники кабінету щеплення мають спеціальну підготовку та відповідну кваліфікацію.

Порядок проведення вакцинаціїПацієнти відвідують лікаря-терапевта, з яким укладена декларація, для огляду та отримання допуску до вакцинації з урахуванням стану здоров’я. Отримавши направлення, в той же день звертаються безпосередньо до кабінету щеплення № 223.

Адміністрація КНП «Міська поліклініка №20» ХМР