Skip to main content

У ХОДІ ЧЕРГОВОЇ АТЕСТАЦІЇ ПОЛІКЛІНІКА №20 ПІДТВЕРДИЛА ПЕРШУ КВАЛІФІКАЦІЙНУ КАТЕГОРІЮ

23 Листопада 2020 року

Завершилась акредитація комунального неприбуткового підприємства «Міська поліклініка №20» Харківської міської ради. Згідно з рішенням акредитаційної комісії Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації поліклініці №20 у черговий раз присвоєна перша акредитаційна категорія.

«Це є визнанням того, що у медзакладі створені належні умови для медичного обслуговування населення, підтвердженням відповідності кваліфікації наших медичних працівників кваліфікаційним вимогам та використання у повсякденній практичній роботі чинних у сфері охорони здоров’я стандартів надання медичної допомоги, – зазначає головний лікар поліклініки Тетяна Віталіївна Кулик.

Фахівцями, які входять до складу акредитаційної комісії Департаменту охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації, перевірялась робота всіх лікувально-діагностичних підрозділів, служби охорони праці, стан діагностичної апаратури, що використовується у поліклініці (терміни її придатності, наявність метрологічних атестатів якості) тощо.

Медзаклад атестується кожні три роки (востаннє атестація проводилась у 2017 році). Перша категорія нашій поліклініці стабільно присвоюється вже півтора десятка років, і слугує позитивною оцінкою роботи кожного структурного підрозділу та колективу в цілому.

Результатом цьогорічної ґрунтовної комплексної перевірки стало підтвердження першої категорії, що засвідчує: поліклініка №20 повною мірою виконує своє призначення, надаючи пацієнтам кваліфіковану медичну допомогу, як на первинному рівні (лікарі-терапевти, сімейні лікарі), так і на рівні лікарів-спеціалістів. Це наше спільне досягнення, до якого причетні медичні працівники та адміністративний персонал.

Ми відкриті до новацій та готові й надалі забезпечувати надання якісних медичних послуг нашим пацієнтам, відповідаючи на виклики сьогодення.